Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Opzoek naar zonwering?Bij Siemar krijgt u vakkundig adviesNiets is te gek!
Vaste hordeuren

Vaste hordeuren

Unilux

Vaste hordeur

Solide, betrouwbaar en duurzaam. De vertrouwde vaste hordeur van Unilux. Door het grote profiel is deze deur zeer stevig en door de inwendige verbindingen zeer solide geconstrueerd. Het voordeel van deze hordeur is dat men naar wens een plexiglas plaat of een aluminium schopplaat kan monteren. Deze kan onder de schopplaat of in het midden als duwplaat fungeren. Natuurlijk is een duwplaat links of rechts ook een mogelijkheid.

Met deze absolute topper van Unilux krijgt iedere klant het beste wat er op de markt te krijgen is. Dankzij het uitgekiende productieproces is elke deur volkomen haaks. Daardoor zijn de bekende problemen met klemmen en over de grond slepen met dit Unilux product niet mogelijk. De deur is schitterend afgewerkt. Alle bevestigingen zijn onzichtbaar weggewerkt en de deur is verkrijgbaar in verschillende modellen, desgewenst met schopplaat en of duwplaat.

Het 47 mm brede profiel van deze deur straalt extra degelijkheid uit. Ook als pendeldeur, ook wel saloondeur genaamd, is de vaste hordeur ideaal te gebruiken. Het grote voordeel van deze toepassing is de mogelijkheid om gewoon 'in en uit' te lopen. Naast de standaard kleuren en de RAL- kleuren, behoort het poedercoaten van houtnerfstructuur tot de mogelijkheden.


Somfy
Solamagic
Novoferm
Allround zonwering
Sunmaster
MDTtex
Dickson
Weinor

Privacy