Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Bent u al voorzien van passende zonwering?Siemar heeft een groot aanbod in zonweringSiemar plaatst in heel Twente en Overijssel
Vaste horren

Vaste horren

Unilux

Voorzethorren voor draai-, of schuiframen

Dé uitkomst voor naar buiten en naar binnen draaiende ramen of schuivende ramen. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor.

Toepassing & plaatsing

Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de bevestiging. Dankzij een vernuftig klemsysteem kan de hor, zowel binnen als buiten geplaatst, eenvoudig worden uitgenomen. De voorzethor kan alleen ‘op de dag’ worden gemonteerd. Voor draaikiep ramen adviseren we de inklemhor. Bij grotere raamopeningen kunt u voor extra stevigheid kiezen voor het hordeurprofiel.

Inklemhorren voor draaikiepramen

Gebruiksvriendelijk en bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen met kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Het raam kan met de hor moeiteloos open en dicht.

Plaatsen & uitnemen

De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen; schroeven of boren is niet nodig. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen.

Rainbow

De vaste hor is een zeer net ogende en worden geopend en gesloten. Vaste raamhorren zijn vooral gemak. Manieren om deze te bevestigen zijn talloos. Scharnieren, deelscharnieren, knevels, rails, steekpennen, etcetera...
Afmetingen
minimale breedte 40cm maximale breedte 130cm
minimale hoogte 20cm maximale hoogte 250cm

Siemar

Siemar hanteert een vaste prijs voor inzethorren. Deze levert Siemar zelf. Siemar biedt dezelfde degelijke kwaliteit tegen een gereduceerd tarief. Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel.


Somfy
MDTtex
Novoferm
Sunmaster
Rainbow
Soliday
Swela
Allround zonwering

Privacy