Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Op zoek naar binnenzonwering?Grote merken en eigen collectie raambekledingBekijk ze maar snel!
Meest gestelde vragen

Hoe veilig is mijn raambekleding?

Opgroeiende kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om zich heen. Dat betekent dat gewone huishoudelijke zaken, zoals uw raambekleding, opeens een potentieel gevaar kunnen vormen. Wij beschouwen kindveiligheid als een hoge prioriteit. Onder andere doordat wij Romazo gecertificeerd zijn, hebben wij ons aan de verplichte richtlijnen te houden m.b.t. kindveiligheid. Zo houden wij rekening met het monteren van de koorden. Een veilige plaatsing van het product is onder andere afhankelijk van het type bediening en de hoogte van uw plafond.


Hoe kan ik mijn zonwering het beste onderhouden?

Hogedrukreiniger en wasmachine zijn absoluut taboe - deze beschadigen het doek. De volgende procedure reinigt de stof en bespaart deze:

- Verwijder losliggend vuil, maar niet wrijven;
- Bevochtig het doek met schoon water, zo wordt ingedroogd vuil zacht;
- Gebruik lauwwarm water (max 40 graden) met Sunjoy doekreiniger;
- De nevel op het doek op het doek aanbrengen en laat schuimen met een borstel, niet inwrijven!;
- Schuim 15-20 minuten laten inwerken;
- Met veel schoon water naspoelen;
- Doek laten drogen;
- Na minimaal 36 uur het doek weer waterdicht maken met Sunjoy doekwaterdicht.

!!!Laat het zonnescherm in geval van regen nooit uitgeschoven staan. Wanneer het zonnescherm nat wordt, schuift u deze in en bij de volgende gelegenheid weer uit om deze te laten drogen!!!

Voor technisch onderhoud kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Meer daarover vindt u in Service en onderhoud Siemar

Waar moet ik op letten als ik zonwering aanschaf?

Er zijn tegenwoordig veel bedrijven en bouwmarkten die zonwering verkopen. Om er zeker van te zijn dat u met een gespecialiseerd zonweringsbedrijf te maken heeft, kunt u bijvoorbeeld kijken of zij zijn aangesloten bij de Romazo, dit is de brancheorganisatie van zonweringsbedrijven. Er zitten grote kwaliteitsverschillen tussen de diverse producten die er op het eerste gezicht hetzelfde uitzien. Het is dus zaak om goed op te letten welk merk er voor de onderdelen gebruikt wordt, het merk motor of het merk van het doek. Vaak is het zo dat als een aanbieding te mooi is om waar te zijn, het ook zo is.

Doek

Het doek dat Siemar verkoopt is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geïmpregneerd met een hoogwaardige coating, waardoor zij vuil en waterafstotend zijn. Door deze behandeling zijn ze beter beschermd tegen weersinvloeden. De uitstekende leveranciers waar wij zaken met doen zijn: Dickson en Swela.

Techniek

Alle componenten van zonneschermen die Siemar verkoopt voldoen aan hoogwaardige technische specificaties. . Voor de elektrische bediening en/of besturing gebruiken wij hoofdzakelijk producten van Somfy.Dickson
Somfy
Soliday
MDTtex
Solamagic
Novoferm
Allround zonwering
Rainbow

Privacy