Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Bent u al voorzien van passende zonwering?Siemar heeft een groot aanbod in zonweringSiemar plaatst in heel Twente en Overijssel
Prostor

Prostor parasols

P3 & P4 Muurparasols

De Prostor P3 en P4 zijn beide rasechte muurparasols, degelijk en functioneel! De P3 en P4 zijn beide volledig tegen de wand op te bergen en worden standaard geleverd met een beschermhoes. De P4 is tevens beperkt kantelbaar voor een optimale bescherming tegen de zon, ideaal voor op een balkon waar laaghangende zon vaak een probleem.


P6 en P6-XL

De PROSTOR P6 en PROSTOR P6-XL, bestaat uit 1,2,3 of 4 parasols aan één paal waardoor een oppervlakte tot 38m² kan bedekt worden. De parasol(s) zijn eenvoudig te hanteren, met één simpele glij-beweging, dankzij een gasdrukveer die het gewicht compenseert. De parasols zijn zowel in de ronde (diameter 3,50m) als in de vierkante versie (2,50x2,50m of XL- versie: 3,00x3,00m) beschikbaar. Elke parasol kan afzonderlijk bediend worden. Daardoor is deze parasol de horecaparasol bij uitstek! Bijvoorbeeld, tot 4 tafels kunnen opgesteld worden onder één Quattro parasol. Aangezien de parasols afzonderlijk bediend worden, kiest u welke tafel u in de schaduw of in de zon zet. U speelt met de schaduw!

prostor p6


Novoferm
Solamagic
Soliday
Rainbow
Weinor
Somfy
Dickson
Sunmaster

Privacy