Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Opzoek naar zonwering?Bij Siemar krijgt u vakkundig adviesNiets is te gek!
Buiten jaloezieën
Buiten jaloezieën
Buiten jaloezieën

Buiten jaloezieën

Buiten jalouzieën zijn een uitermate efficiënte en flexibele vorm van zonwering en lichtbeheersing. De warmteoverdracht naar binnen is bij dit product minimaal, waarbij lichtinval en spreiding in een ruimte perfect worden geregeld. Buiten jaloezieën geven uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk.

Voordelen

  • Ideale daglichtregeling
  • Effectieve warmtewering
  • Windvast

EPI energielabel

De EPI is een helder en eenvoudig te hanteren hulpmiddel om de warmtewerende eigenschappen van zonwering buiten het stookseizoen en de isolerende eigenschappen van zonwering in het stookseizoen weer te geven. De verbetering van de prestatie van een raam dat voorzien is van zonwering t.o.v. een raam zonder zonwering wordt op deze manier op een herkenbare en beeldende wijze vorm gegeven. Het label is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met TNO. Wanneer u klikt op onderstaande link, dan wordt het energielabel weergegeven.

13_energielabel_Buiten_jaloezieen.pdf

Rainbow

Met ingang van het seizoen 2013 breidt Rainbow het assortiment uit met buitenjalouzieën. Ze zijn leverbaar met gekraalde aluminium lamellen van 80 mm die standaard leverbaar zijn in 5 verschillende kleuren, te weten: RAL-9006, 9007, 9016, 7016 en 7035. De lammellen zijn standaard voorzien van meegekraalde rubberen geluiddempingsstrips. De kasten zijn zowel in een rechthoekige als in een afgeronde versie beschikbaar en zijn in elke RAL kleur leverbaar, wat ook geldt voor geleiders, afstandhouders en onderlat. Voor de aandrijving -uitsluitend electrisch- worden motoren van Sompy gebruikt, al dan niet afstandbediend. Naast de standaard ophangmogelijkheden, biedt Rainbow ook de mogelijkheid om gebruik te maken, van een zelfdragend systeem, waardoor alleen de geleiders gemonteerd hoeven te worden en de kast met motor en lamellen doormiddel van een opsteeksysteem, op de geleiders wordt geplaatst.

Lakal

Lakal biedt voor welhaast iedere toepassing de juiste buitenjalouzie aan, voor inbouw of opbouw en met verschillende kastvormen. De lamellen zijn in verschillende vormen en kleuren leverbaar, naar keuze met en zonder RVS ogen. Ook de geleiders zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Voor een betere sluiting van de lamellen beweegt de onderlat synchroom met de lamellen mee. Doordat de stand van de lamellen traploos kan worden aangepast, kan de lichtinval, afhankelijk van de zonnstand, geheel naar wens worden gereguleerd.

Een snelle en ongecompliceerde buitenjalouzie variant, is de voorgemonteerde Lakal Easy. De montage daarvan is een stuk eenvoudiger en kost daardoor minder tijd.

Lakal biedt buitenjalouzieën aan met zijgeleiders of met koordgeleiding, die met de hand met een draaistang, of automatisch met een motor kunnen worden bediend. Optioneel zijn onder andere een tijdschakelaar, helderheidsregeling of groepsbesturing. Een windsensor kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de buitenjalouzie bij te sterke wind wordt opgehaald om ze voor beschadiging te beschermen.


Allround zonwering
Novoferm
MDTtex
Swela
Somfy
Solamagic
Soliday
Sunmaster

Privacy