Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Opzoek naar zonwering?Bij Siemar krijgt u vakkundig adviesNiets is te gek!
Dickson zonweringsdoek
Dickson zonweringsdoek
Dickson zonweringsdoek

EEN STIJLREVOLUTIE

Dickson® heeft de revolutie in de wereld van de zonwering al jaren geleden ingezet, met stijl en met technologie. Uni's, trendy textiel, met textuur en grafisch: zonweringsdoek past zich moeiteloos aan, of uw gevel nu traditioneel is, eigentijds of design. Ons zonweringsdoek levert een mooie bijdrage aan de architectuur.

EEN BESCHERMING VAN TOPNIVEAU

Doek van Dickson® regelt de warmte en zorgt met zijn passieve bescherming dat u kunt genieten van de energie van de zon in de winter, en van de nodige afkoeling in de zomer.

Het doek beschermt effectief tegen uv-stralen, dankzij het weefsel van in de massa geverfd acryl, en het regelt de lichtsterkte in de beschermde ruimte. U kunt veel langer met vrienden en familie genieten van uw gedeelde momenten buiten.

De doeken van Dickson® ondergaan een hele serie strenge controles om hun kleurvastheid en weergaloze weerstand te garanderen. In alle weer en wind waarborgt de Cleangardbehandeling dat ze water afstoten, dat ze waterdicht zijn en gemakkelijk te onderhouden.

De doeken van Dickson® worden geproduceerd uit in de massa geverfde acrylvezels. Dat geeft uw zonwering een betere weerstand tegen alle mogelijke weersomstandigheden en duurzame kleurvastheid.

GARANTIEVOORWAARDEN OP DICKSON DOEK

Dickson Constant waarborgt de duurzaamheid en kleurvastheid (minimaal 4/5 kleurweerstand onder invloed van uv-straling en weersomstandigheden, volgens de norm NF EN ISO 105 B04 – de rangswijzigingen in de tijd zijn dus beperkt) van de doeken New Sunbrella gedurende 10 jaar, van de doeken Sunbrella Plus, Sunbrella Supreme, Sunbrella Cushions, Seaguard, en Sunworker gedurende 5 jaar, en van de doeken Surlast gedurende 3 jaar. De waarborgperiode gaat in op de aankoopdatum.

De waarborg valt onder de hier genoemde voorwaarden:

 • Gedurende 3 jaar voor de doeken Surlast, 5 jaar voor de doeken Sunbrella Plus, Sunbrella Supreme, Sunbrella Cushions, Seaguard, en Sunworker, en 8 jaar voor de doeken New Sunbrella, vervangt Dickson Constant gratis – of indien gewenst betaalt het de gefactureerde waarde terug – het deel van de stof dat er- kende gebreken vertoont, met uitzondering van alle kosten en alle andere schadeloosstelling om welke reden ook.
 • Voor de doeken New Sunbrella, in geval van gerechtvaardigde klachten in het 9e jaar – en rekening houdend met de ontwaarding door veroudering – bestaat de waarborg in 30% korting op de aankoop van nieuw doek en in het 10e jaar 15% korting op het tarief dat geldt op de dag van de klacht. Deze prijs is verkrijgbaar door een simpele aanvraag in te dienen bij uw handelaar of retailer waar u het doek heeft aangekocht.
 • Elke klacht moet binnen tien dagen na vaststelling van het gebrek gericht worden aan uw handelaar of retailer waar u het doek heeft aangekocht, die de fout zal bevestigen en die een aanvraag bij Dickson-Constant zal indienen. Dat moet gebeuren met een aangetekende brief met ontvangstbevestiging. Bij die brief moet ook de aankoopfactuur zitten.
 • Het doek moet beschikbaar zijn voor de experts van Dickson Constant of van zijn verzekeringsmaatschappij.
 • Vervanging of terugbetaling van doek met onvolkomenheden verlengt niet de duur van deze waarborgperiode.

De conventionele garantie dekt enkel en alleen maar de isolatieprestaties en de kleurhoudbaarheid van regelmatig onderhouden doeken, bij normaal gebruik. Dienovereenkomstig zijn niet gedekt:

 • De niet door Dickson geleverde prestaties: confectie van het doek of andere.
 • De andere onderdelen van de product buiten het doek dat Dickson Constant produceerde: hoepels, anjers, riem, sluiting of andere.
 • Onvolmaaktheden zoals vlekken, vouwen, plooien, te wijten aan handeling tijdens de confectie van het doek of tijdens de installatie ervan.
 • Onvolkomenheden door veroudering en normaal gebruik van het doek.
 • Gevolgen van de manier van installeren, van milieuomstandigheden of van gebruik dat niet overeenstemt met de normale voorwaarden, normale vaktechnieken of normen van Dickson Constant of met de normale bestemming van het doek.
 • De herstelling van schade of gebreken aan het doek na ongeval of onzorgvuldigheid buiten de verantwoor- delijkheid van Dickson Constant of door overmacht.

Is met name uitdrukkelijk uitgesloten elke schade die te wijten is aan:

 • Gebrek aan onderhoud of gebruik van ongeschikte producten of instrumenten: er mag geen sprake zijn van gebruik van detergenten (met uitzondering de producten die door Dickson Constant werden aangeraden), chemische producten of oplosmiddelen of van schrapers of andere werktuigen die het oppervlak van het doek kunnen beschadigen.
 • Bliksem- of weersomstandigheden of een ongewoon milieu.
 • Atmosferische of fytosanitaire vervuiling.
 • Bezoedeling door dieren.
 • Gebreken in de montage, fouten in de behandeling door de gebruiker, opspuiten van verschillende producten, ophangen van voorwerpen aan het doek, val van voorwerpen, schokken, maritieme ongevallen (scheepsongevallen), vandalisme, brandvlekken van sigaretten of brand.

Het genot van deze conventionele waarborg verhindert niet de uitoefening van de wettelijke waarborg.Soliday
MDTtex
Weinor
Dickson
Somfy
Solamagic
Sunmaster
Swela

Privacy