Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Welkom bij SiemarWij houden niet alleen de zon tegenDe laatste trends, vakkundige montage
Knikarmschermen
Knikarmschermen
Knikarmschermen
Knikarmschermen
Knikarmschermen

Knikarmschermen

Weinor heeft in het kader van de implementatie van de nieuwe richtlijnen alle online formulieren geactualiseerd en aangevuld met extra privacyverklaringen en keuzemogelijkheden. Dit geldt ook voor het registratieformulier voor de weinor Top-Team 7-jaar-garantie. Wij willen u erop wijzen dat de online-aanmelding nu door de consument moet worden uitgevoerd, aangezien u dan toestemming geeft voor de verwerking van persoonsgegevens.

Nieuw van Weinor! De Semina life premium edition

UW EXCLUSIEVE VOORDEELPRIJS!

Semina Life in Premium Edition:

Weinor biedt nu de bekroonde terraszonwering van het designmodel Semina life in een exclusieve en speciale versie aan. U profiteert: de Semina Life Premium Edition is nu tegen een special prijs verkrijgbaar bij ons als weinor Top-Partner. Het hoogwaardige cassettezonnescherm zorgt niet alleen voor een verkoelende schaduw, maar brengt ook een voornaam accent naar uw gevel. Een extra pluspunt: veel technische highlights zorgen voor meer comfort en een lange levensduur.

Allround zonwering

Uniek aan het Allround knikarmscherm is de hoogwaardige kwaliteit en verfijnde afwerking. Een scherm is standaard uitgevoerd met extra sterke knikarmen. Hierdoor blijft het doek strak en heeft het een hoge windstabiliteit. Het Allround knikarmscherm is verkrijgbaar in diverse modellen. De schermen worden op maat gemaakt, zodat ze altijd voldoen aan uw persoonlijke wensen.


Rainbow

Ontdek de prachtige zonweringen uit de Rainbow-Collectie. Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame zonwering voor in uw tuin, dan is een keuze uit de Rainbow-Collection vanzelfsprekend. Velen gingen u al voor. Uw schaduw is onze uitdaging. Wij vertellen u er graag over.


EPI energielabel

De EPI is een helder en eenvoudig te hanteren hulpmiddel om de warmtewerende eigenschappen van zonwering buiten het stookseizoen en de isolerende eigenschappen van zonwering in het stookseizoen weer te geven. De verbetering van de prestatie van een raam dat voorzien is van zonwering t.o.v. een raam zonder zonwering wordt op deze manier op een herkenbare en beeldende wijze vorm gegeven. Het label is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met TNO. Wanneer u klikt op onderstaande link, dan wordt het energielabel weergegeven.

08_energielabel_Knikarmscherm.pdf

Er zijn nog veel meer verschillende knikarmschermen te verkrijgen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende varianten.

1. Open 2 buis Traditioneel

Dit is de goedkoopste variant, uitgevoerd met een dakje boven de doekrol. De armen zitten direct op de 2 zijsteunen bevestigd.

2. Open 3 Buis

De zwaardere uitvoering van de 2 buis. Door de extra draagconstructie zijn grotere afmetingen en meer dan 2 armen mogelijk. Mogelijk met en zonder dakje ter bescherming van het doek.

3. Semi Cassette 2 buis

Een halfopen systeem dat sterk lijkt op de 2 buis. Behalve de achterzijde of de onderzijde (afhankelijk van merk/uitvoering) is het scherm optisch dicht. De armen zitten direct op de zijsteun bevestigd.

4. Semi Cassette 3 buis

Als semi cassette 2 buis maar dan met een extra draagbuis voor de armen. Ook hier zijn weer meer armen en grotere afmetingen mogelijk.

5. Cassette 2 buis

Een geheel dicht systeem, armen direct bevestigd aan de zijkanten ter hoogte van de bevestiging.

6. Cassette 3 buis

Een geheel dicht systeem meestal door gebruik van extra afdekplaat op een semi cassette 3 buis.Rainbow
Weinor
Soliday
Solamagic
MDTtex
Novoferm
Sunmaster
Swela

Privacy