Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Op zoek naar binnenzonwering?Grote merken en eigen collectie raambekledingBekijk ze maar snel!
Project zonwering
Project zonwering
Project zonwering
Project zonwering

Project zonwering

Siemar kan ook zonwering leveren voor grote, danwel ingewikkelde projecten. Het kan hierbij gaan om het leveren van grote aantallen, het werken in hoogte waarbij bij montage gebruik wordt gemaakt van hoogwerkers en/of kranen.

Projectbegeleiding
Bij Siemar bent u aan het juiste adres voor al uw projecten, groot of klein. Ons motto is: 'uw probleem is onze uitdaging'. Wij gaan dan ook graag deze uitdaging met u aan en zullen u voorzien van passend advies door onze professionals. Samen met u komen we tot een mooi concept en laten dit perfect uitvoeren door onze ervaren, vaste monteurs.

Siemar is aangesloten bij Romazo Projecten. Romazo Projecten is de branchevereniging van zonweringbedrijven met als specialisme projectzonwering. Siemar moet hiervoor aan diverse criteria voldoen. Siemar voldoet aan deze criteria zoals het hanteren van de kwaliteit zoals opgesteld in de "Kwaliteitseisen en adviezen zonwering", hanteren van een duidelijk veiligheidsbeleid, VCA gecertificeerd, specifieke kennis van energie en milieu in het kader van zonwering, uitgebreide kennis van automatische besturing zonwering.

Somfy projectbesturing
Automatische zonwering staat voor zonregulering. Dat wil zeggen: het gebruik van zonnewarmte al naar gelang de behoefte van koeling en/ of verwarming. Door gebruik te maken van Somfy besturingen worden de energielasten van een gebouw lager. Somfy biedt verschillende besturingssystemen voor automatische buitenzonwering, binnenzonwering en raamopeners.

Radio Technologie Somfy (RTS) is bijzonder geschikt voor de utiliteitsbouw. Buitenzonwering, binnenzonwering en raamopeners zijn lokaal draadloos te bedienen met behoud van de centrale (veiligheids) besturing. Het toepassen van RTS in de utiliteitsbouw werkt kostenbesparend:

  • Geen van lokale schakelaars nodig
  • Eenvoudigtoevoegen, verwijderen of herplaatsen van bedieningen
  • Flexibel omgaan met ruimtewijzigingen in de toekomst.

Draadloze lokale bediening is in bestaande en nieuwe Animeo installaties eenvoudig te realiseren. Enkel een motorcontroller met RTS module is nodig om draadloze wand- en handbedieningen toe te kunnen passen.


Novoferm
Solamagic
Swela
Soliday
Dickson
Weinor
Rainbow
Allround zonwering

Privacy