Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Welkom bij SiemarWij houden niet alleen de zon tegenDe laatste trends, vakkundige montage
Screens
Screens
Screens
Screens

Screens

Standaard uitvoering

Dit is de eenvoudigste variant, eventueel uitgevoerd met verzwaarde onderlijst voor betere windvastheid en strakker hangen van het doek. Afhankelijk van geleider is een grote dan wel zeer kleine kier tussen doek en geleiders aanwezig.

Windvast in onderste positie

Altijd uitgevoerd met verzwaarde onderlijst. Door speciale klikveren wordt de onderlijst in de onderste positie geborgt. Het doek wordt dan handmatig of door de automatische motor op spanning gebracht. Ook hier is afhankelijk van de geleider een grote dan wel zeer kleine kier tussen doek en geleiders aanwezig.

Windvast in iedere positie

Via spankanels en een gespannen veer wordt de onderlijst op ieder positie op spanning gehouden. Dit betekent een betere windvastheid op alle posities. Ook hier is afhankelijk van de geleider een grote dan wel zeer kleine kier tussen doek en geleiders aanwezig.

Stormvast en Insectenwerend

De eerste verticale zonwering, die niet alleen windvast is, maar bovendien ook insecten buitensluit! Door een speciale rits aan de zijkant zit het screendoek gefixeerd in de geleiders. Dit is de meest windvaste screen van dit moment. Er zijn geen kieren meer waardoor deze screen gelijk als hor dienst kan doen. De stormvastheid is van toepassing in iedere positie.


Novoferm
Swela
Rainbow
Solamagic
Dickson
Somfy
Allround zonwering
Soliday

Privacy