Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Welkom bij SiemarWij houden niet alleen de zon tegenDe laatste trends, vakkundige montage

Serrezonwering

Serre zonwering

Serre zonwering is een zonwering met zijgeleiding voor serre's/ veranda's en hellende daken in glas. In de zelfdragende, volledig gesloten kast van de zonwering zijn alle elementen ondergebracht die een feilloze werking van dit unieke systeem waarborgen.

Uitschuifbare zijgeleiders serre zonwering
Bij de uitschuifbare serre zonwering verlegt u via uitschuifbare zijgeleiders de schaduwgrens tot 1,25 meter buiten de veranda (optioneel). Door de speciale vormgeving van de geleiders is er bijna geen lichtinval tussen doek en geleiders. Extra doekondersteuning wordt standaard gemonteerd vanaf 5m breedte, 5m uitval of 18 m2.

Serre zonwering waarvan de voorlijst met het doek over geleiders naar voren geschoven wordt

Er bestaat ook serre zonwering waarvan de voorlijst met het zonweringsdoek over geleiders naar voren geschoven wordt. Deze geleiders kunnen tot ongeveer 1 meter vanaf de zijkant naar binnen toe geplaatst worden. Door de flexibiliteit van deze geleiders is dit op veel meer veranda's en serre's toepasbaar, makkelijk te plaatsen en goed te onderhouden.

Ook is het met deze zonwering mogelijk veranda's met afgeschuinde hoeken volledig te bedekken. Het uitschuiven gaat doormiddel van een in de geleiders ingebouwd gasveersysteem. Deze zet het doek onder permanente spanning. Deze veranda zonwering wordt aangeboden met een maximale breedte van 6 m en met een maximale uitval van 5 m.

Serre zonwering WEINOR WGM2030

De serre zonwering WGM2030 overtuigt door de allermodernste zonweringtechniek en zijn vrijwel aan iedere bouwkundige situatie aan te passen. De serre zonwering is voorzien van een modern design, een perfect bedieningscomfort en duurzame betrouwbaarheid. Ze zijn op grotere serres en terrasoverkappingen (tot ca 90 m2) afgestemd en combineren kwaliteit, bedieningscomfort en esthetische vormgeving in ieder model. De geïntegreerde motor zorgt ervoor, dat het steeds strak gespannen doek op licht lopende rollen nagenoeg geluidloos in en uitloopt. De WGM 2030 design is een vlakscherm, dat met rechte transportprofielen bovenop de serre gemonteerd wordt.


Dickson
Rainbow
Sunmaster
Somfy
Novoferm
Soliday
Swela
Solamagic

Privacy