Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Opzoek naar zonwering?Bij Siemar krijgt u vakkundig adviesNiets is te gek!
Uitvalschermen
Uitvalschermen
Uitvalschermen
Uitvalschermen
Uitvalschermen

Uitvalschermen

Zoekt u bescherming tegen felle of laagstaande zon, dan bieden de cassete uitvalschermen een windvaste oplossing. Siemar heeft verschillende soorten uitvalschermen van verschillende merken:

Stormvast uitvalscherm met vaste armen

Een stormvast uitvalscherm met vaste armen heeft een sluitende aluminium cassette en beschermt daarmee het doek en de mechanische onderdelen tegen gure weersomstandigheden. Dankzij een ingebouwd veersysteem blijft het doek steeds onder spanning. Het uitvalscherm is beschikbaar met een helling tot 90° of 135° en breedte tot 5m (gekoppeld: 6m).

Stormvast uitvalscherm met vaste armen in gesloten kast

Bij een stormvast uitvalscherm met vaste armen in een gesloten kast is het scherm is standaard in wit te verkrijgen. Tegen meerprijs zijn ook andere kleuren verkrijgbaar. Het scherm zakt tot op een maximum van 135 graden. Bij elektrische bediening heeft de motor een elektronische afslag. Maximale verkrijgbare breedte is 3.40, x 1.40 uitval.

RAINBOW

De zonwering van Rainbow met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende types uitvalschermen in zowel semi-cassette en cassette-uitvoering. Veel opties zijn mogelijk zoals windvaste armen en diverse soorten bedieningen, zowel handmatig als elektrisch.

SUNMASTER

De IQ-serie uitvalschermen bevat de nieuwste modellen van Sunmaster. Bij het ontwerpen van de IQ 80 en IQ 90 is veel aandacht besteed aan kwaliteit en design. Het resultaat is dan ook een serie luxueuze en moderne uitvalschermen.

Beide schermen zijn opgebouwd uit aluminium profielen en zijn extra stabiel door de inbreng van zogenaamde kamerconstructies. De IQ 80 is verkrijgbaar tot maar liefst 450 cm breedte. Zijn grotere broer, de IQ 90, zelfs tot 600 cm. In tegenstelling tot de andere typen van Sunmaster kunnen deze schermen, vanwege de designafwerking aan de zijkanten, niet worden gekoppeld.

Naast de diverse mogelijkheden in uitval, afhankelijk van het type arm variërend van 95 cm tot 220 cm, biedt Sunmaster u ook verschillende soorten uitvalarmen, allen met een mooi design.

ALLROUND ZONWERING

Een Allround uitvalscherm is standaard uitgerust met een veersysteem in de armen, al dan niet wind- of stormvast. Hierdoor zal het doek altijd strak gespannen blijven, waardoor een hoge windstabiliteit wordt behaald. In combinatie met een kwalitatief sterk doek maakt het dit product zeer duurzaam.

EPI energielabel

De EPI is een helder en eenvoudig te hanteren hulpmiddel om de warmtewerende eigenschappen van zonwering buiten het stookseizoen en de isolerende eigenschappen van zonwering in het stookseizoen weer te geven. De verbetering van de prestatie van een raam dat voorzien is van zonwering t.o.v. een raam zonder zonwering wordt op deze manier op een herkenbare en beeldende wijze vorm gegeven. Het label is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met TNO. Wanneer u klikt op onderstaande link, dan wordt het energielabel weergegeven.

07_energielabel_Uitvalscherm.pdf


Solamagic
Rainbow
Soliday
Sunmaster
Novoferm
Swela
Somfy
Dickson

Privacy