Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Wij leveren alle matenParasols zowel zakelijk als privéHoudt de zon op afstand
Rol- en Duogordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn praktisch in gebruik en brengen sfeer in huis. Er zijn verschillende soorten rolgordijnen:

Verduisterend

Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer. Ze zorgen ervoor dat al het licht wordt tegengehouden, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten. Alle verduisterende rolgordijnen hebben aan de achterkant een speciale coating. Deze speciale coating zorgt ervoor dat verduisterende rolgordijnen echt al het licht weren en 100% verduisterend zijn.


Lichtdoorlatend

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn ideaal voor ruimtes waarin je het licht wilt dimmen en de inkijk wilt beperken. Daarnaast is het de perfecte sfeermaker voor uw woning.

Transparant

Transparante rolgordijnen zijn gemaakt van een fijn geweven stof die niet alleen de lichtinval, maar ook de doorkijk filtert. Zo heb je dus wel iets voor het raam, maar behoud je het zicht naar buiten toe. Transparante rolgordijnen zijn daardoor ideaal voor ramen gericht op een tuin of een ander mooi uitzicht.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn de trend van nu. Een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen stof die over elkaar bewegen. Door de afwisselende banen transparante en lichtdoorlatende stof kun je de perfecte lichtinval creëren. De duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Het is een ideale oplossing als zonwering, om sfeer te creëren, of juist voor privacy doeleinden.


Weinor
Sunmaster
Novoferm
Rainbow
Somfy
MDTtex
Dickson
Allround zonwering

Privacy