Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Bent u al voorzien van passende zonwering?Siemar heeft een groot aanbod in zonweringSiemar plaatst in heel Twente en Overijssel
Screens
Screens

Screens

De Brustor ZIP screen is een nieuw windvast screen die eveneens insectenwerend is. Een uniek rits systeem van de zip screen houdt het doek in alle omstandigheden perfect in de screen geleiders. De screen voldoet aan de Europese norm EN13561 inzake windbelasting (windklasse 3).

De ZIP screen heeft een maximale hoogte van maar liefst 6 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De ZIP screen is bovendien insectenwerend.

De Brustor windblocker vormt het ideale scherm tegen indiscrete blikken en tegen de wind. De Brustor Windblocker is manueel te bedienen via een in de hoogte verstelbare handgreep en kan rechtstreeks aan de muur of aan een paal bevestigd worden.

EPI energielabel

De EPI is een helder en eenvoudig te hanteren hulpmiddel om de warmtewerende eigenschappen van zonwering buiten het stookseizoen en de isolerende eigenschappen van zonwering in het stookseizoen weer te geven. De verbetering van de prestatie van een raam dat voorzien is van zonwering t.o.v. een raam zonder zonwering wordt op deze manier op een herkenbare en beeldende wijze vorm gegeven. Het label is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met TNO. Wanneer u klikt op onderstaande link, dan wordt het energielabel weergegeven.

01_energielabel_Zipscreen.pdfSoliday
MDTtex
Sunmaster
Swela
Dickson
Solamagic
Novoferm
Weinor

Privacy