Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Wij leveren alle matenParasols zowel zakelijk als privéHoudt de zon op afstand
Corfu knikarmscherm van Rainbow te Hengelo
Corfu knikarmscherm van Rainbow te Hengelo
Corfu knikarmscherm van Rainbow te Hengelo

Zelfdragend, zeer luxe en volledig gesloten cassetteknikarmscherm met een maximale uitval van maar liefst 3,5 meter!

Dit scherm, dat door ons is geplaatst, heeft een breedte van 5,50 m en een uitval van 3 meter. De kleur van de cassette is crème, passend bij de rest van de woning. Voorzien van een zonnecel en windmotor. Dit betekent dat het scherm bij zonnig weer vanzelf uit gaat en bij veel bewolking het scherm weer sluit. De gevoeligheid hiervan is in te stellen. De windmotor voorkomt dat het scherm uit blijft bij zeer zware wind. Bij te sterke wind sluit het zonnescherm automatisch.

Techniek
De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. Een zware aluminium achterplaat waaraan de armen bevestigd zijn zorgt voor extra stabiliteit en de mogelijkheid om de armen dichter bij elkaar te plaatsen voor extra ondersteuning van de voorlijst. Door deze constructie is het mogelijk om meerdere montagesteunen te plaatsen.

Vormgeving
De cassette Corfu is een zelfdragend cassette knikarmscherm met zeer bijzondere specificaties. Een extra zware uitvoering met fraaie belijningen en door gebruik te maken van speciale afdekkappen zijn er geen schroeven zichtbaar. Door het gebruik van de zelfdragende achterplaat is dit scherm bij uitstek geschikt voor een grote brede en uitval, en is de Corfu in gesloten stand een zeer fraai sluitende cassette. Door gebruik te maken van speciale oploopnokken is de Corfu altijd perfect sluitend.


MDTtex
Dickson
Swela
Novoferm
Soliday
Solamagic
Rainbow
Sunmaster

Privacy