Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Welkom bij SiemarRuime keuze in buiten zonweringHulp nodig? Siemar staat voor u klaar!
Rainbow Fiesta met Weinor Sottezza onderbouw zonwering
Rainbow Fiesta met Weinor Sottezza onderbouw zonwering
Rainbow Fiesta met Weinor Sottezza onderbouw zonwering

Deze Rainbow Fiesta overkapping van 5.67 m en 3 m diep is geplaatst in Oldenzaal. Voorzien van Weinor Sottezza OptiStrech onderbouw zonwering en een Solamagic heater om het geheel compleet te maken.

De Rainbow Fiesta wordt uitgevoerd met exclusieve spuitgiet aluminium zijkappen aan zowel muur als gootzijde met verzonken RVS schroefbevestiging. De Fiësta wordt volledig op maat gemaakt en als zodanig afgeleverd. Door de speciale constructie, waarbij gebruik gemaakt wordt van kantelprofielen bij zowel de goot- als de muurzijde, kan de hellingshoek van het dak van de Fiësta tijdens de montage nog aangepast worden. Het Fiësta verandadak is standaard uitgerust met een dakgoot met een zogenaamde geïntegreerde volantsleuf. Deze biedt u de mogelijkheid op eenvoudige wijze uw verandadak aan de gootzijde af te sluiten door middel van een verandawand.

De onderbouw zonwering is van Weinor, de Sottezza OptiStretch. Deze is rondom compleet gesloten (zonder lichtspleet) en zorgt voor een strak doek zonder hangende kanten. Hij reduceert bij zeer grote systemen het in het midden doorhangen van het doek bij in- en uitsturen.

Solamagic terrasverwarmers zijn al jaren zéér populaire heaters. Door constante ontwikkeling door te voeren in alle producten behoren de infrarood terrasverwarming van Solamagic tot de beste op de markt.


Novoferm
Swela
Soliday
Sunmaster
Weinor
Rainbow
Solamagic
Dickson

Privacy