Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Op zoek naar binnenzonwering?Grote merken en eigen collectie raambekledingBekijk ze maar snel!
Heater D3 nieuwste model te Delden
Heater D3 nieuwste model te Delden

De nieuwste heater geplaatst in Delden.

De Solamagic D3 2000 Watt is een uitstekende donkerstraler terrasverwarmer. De terrasheater geeft een aangename warmte die u hetzelfde zult ervaren als de warmte van de zon. De D3 is het nieuwste toestel van Solamagic en voorzien van de laatste ontwikkelingen. De lamp is voorzien van een speciale coating, waardoor er nauwelijks licht geproduceerd wordt. Hierdoor is het de terrasheater bij uitstek voor iedereen die behaaglijk buiten wil vertoeven, maar geen rood of oranje licht wil zien. De halogeenlamp licht zelf zeer licht op, maar verstrooid dit licht niet. Wel wordt er een aangename warmte verspreidt.

De heater heeft een geringe warmteontwikkeling waardoor dit toestel bij uitstek geschikt is om te monteren onder kunststof plafonds, zonneschermen of kunststof dakplaten. Al met al is de Solamagic een fantastische infrarood terrasverwarmer die wij met volle overtuiging iedereen aan zullen raden die een degelijke en kwalitatief hoogwaardige terrasstraler zoekt.

Functies

De heater is standaard enkel op vol vermogen te schakelen. De D3 donkerstraler is echter ook geschikt voor de modulaire dimmer. Deze dimmer wordt aan de rechterzijde van het toestel gemonteerd en aangesloten met de Hirschmann stekker. Door het installeren van de dimmodule is de warmte in 3 standen te regelen, 33%, 66% en 100%. Dit kunt u doen met een afstandsbediening (ARC) of met uw smartphone (Bluetooth) via de gratis te downloaden Solamagic app.Solamagic
Weinor
Somfy
Soliday
Novoferm
Sunmaster
Rainbow
MDTtex

Privacy