Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Bent u al voorzien van passende zonwering?Siemar heeft een groot aanbod in zonweringSiemar plaatst in heel Twente en Overijssel
Knikarm Rainbow winkelpand

Dit Rainbowscherm Marbella is geplaatst in Goor bij een winkelpand. Dit scherm is maar liefst 8.20 breed en heeft een uitval van 3 meter.

Een extra zware uitvoering en toch zeer compact van vorm. Fraaie belijning en ronde accenten geven de 'finishing touch'. De cassette Marbella combineert kracht en elegantie.

De techniek bestaat uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. Een extra stalen draagbuis waar de knikarmen aan bevestigd zijn, zorgt voor extra stabiliteit. Door deze constructie is het mogelijk om meerdere montagesteunen te plaatsen. Door deze techniek is de cassette Marbella bij uitstek geschikt voor een grote breedte en uitval. Dit scherm is in maatwerkuitvoering te koppelen tot liefst 10 meter! De uitvoering is inclusief doekgoot zodat het doek extra beschermd wordt.

Dit scherm is voorzien van een wandschakelaar, maar uiteraard ook te leveren met afstandbediening.


Weinor
Dickson
Rainbow
Sunmaster
Swela
Somfy
Novoferm
Soliday

Privacy