Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Bent u al voorzien van passende zonwering?Siemar heeft een groot aanbod in zonweringSiemar plaatst in heel Twente en Overijssel
Doekoverkapping te Markelo
Doekoverkapping te Markelo
Doekoverkapping te Markelo
Doekoverkapping te Markelo

Deze doekoverkapping is geplaatst in Markelo. Het betreft hier een Weinor Plaza Home, voorzien van Prefab betonpoeren, en antraciet structuurlak. Het doek is van Dickson. Deze doekoverkapping is tevens voorzien van Biconnect met afstandsbediening.

De Weinor Plaza Home is een windstabiele pergola zonwering met strak regenbestendig doek. De constructie bestaat uit 2 elegante palen, 2 liggers en een cassette aan de gevel. Het doek kan geheel open of dicht voor optimale zonwering in de zomer en lichtinval in de winter.

De Weinor Plaza is een alternatief voor een knikarmscherm met een groot voordeel dat de Plaza meer wind kan hebben en bij een lichte regenbui gewoon open kan blijven. Het voordeel hiervan is dat u met een aangename temperatuur maar lichte regen en wind gewoon buiten kan genieten op het terras.

Met een maximale breedte van 6 m en een diepte van 4 m is de Plaza Home zowel perfect geschikt voor het privé-gebruik als voor de buitengastronomie.

Met de optionele terrasverwarming en LED verlichting creëert u een comfortabele terraservaring en geniet u meer van het buitenleven.


Solamagic
Novoferm
Soliday
Weinor
Sunmaster
Swela
Rainbow
Dickson

Privacy